Holistisch gezond leven met frequentie therapie

Een medisch apparaatje voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine.
Ook voor een ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Wat is frequentie therapie?

Dat zijn kleine stroom (schokjes) met frequenties die naar het lichaam gestuurd worden via bandjes rond de pols. De oorsprong van frequentie therapie dateert al van de vorige eeuw door Nikola Tesla, Albert Einsteinen later door Dr Rife.

De voorganger van dit apparaatje is de Timewaever en wordt reeds 12 jaar gebruikt bij therapeuten wereldwijd. Duizenden patiënten werden met succes behandeld door de Timewaever frequentie therapie.

Dit apparaatje is een vereenvoudigde versie van de Timewaever en maakt gebruik van de laatste nieuwe communicatie middelen om te communiceren met 144.000 frequenties die opgeslagen zijn op de server in Duitsland. Meteen is deze hoogtechnologische technologie nu oegankelijk voor iedereen  zowel wat het gebruiksgemak als de prijs betreft.

Men maakt hier voor gebruik gemaakt van frequentie therapie en kwatumfysica. Er wordt aangenomen dat door frequentie therapie de spanning van de cel terug beter wordt zodat de celwand opent op het juiste moment  om de voedingsstoffen op te nemen en de afvalstoffen te verwijderen.

Dit zorgt voor een verhoging van:

Graag nog meer info?  Klik HIER

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!